ESPAIS INTERIORS

     BROLL

 

Espai de referència dels Capgrossos (infants de 1 a 3 anys).Preparat amb material desestructurat de tot tipus i estructures psicomotrius Piklerianes adequades per al desenvolupament dels infants d’aquesta etapa.

 

Situat al costat de la sorrera, permet la comunicació constant entre l’espai interior i exterior.

     GORG

 

Espai de referència de les Truites (infants de 3 a 6 anys).Dins l’espai hi ha diferents ambients on l’infant podrà trobar un tipus de joc diferent adequat a les necessitats dels infants d’aquesta etapa: joc simbòlic, expressió plàstica, construccions, materials per classificar, aparellar i ordenar  i un espai recollit de contes i repòs.

     SALT D'AIGUA

 

Espai destinat a infants a partir de 2 anys.És la sala de psicomotricitat. Espai equipat i ocupat per tota mena de coixins, matalassos, teles i estructures vàries que permeten el ple desenvolupament psicomotriu.

     LA BASSA

 

Espai destinat a infants a partir de 2 anys.És l’espai d’art, expressió plàstica i experimentació. En aquest espai podem trobar material per cuinar, per modular (fang), una taula d’experimentació amb material canviant, espai per fer construccions permanents amb materials reciclats, espai de pintura lliure, espai de joc amb llum i material musical.

 
ESPAIS EXTERIORS

     LA SORRERA

 

Espai destinat als infants de 1 a 3 anys.És l’espai exterior de referència de capgrossos i hi ha un espai amb gespa i un espai amb molta sorra. Arreu de l’espai es poden trobar materials naturals, troncs i molt material per experimentar sorra i aigua (quan és temps). També hi ha una caseta i dues taules amb tamborets fets amb troncs.

 

     LA FEIXA

 

Espai per a tots els infants de la Llera, especialment truites i serps.És un espai molt extens on hi ha estructures de tot tipus per experimentar, jugar i moure’s. Es pot trobar: una sorrera amb material per experimentar i manipular la sorra, una taula d’experimentació amb sorra fina i material per (omplir, buidar, mesurar,...) un espai de construcció, cordes, teles, pinces, gomes, canyes, per utilitzar en el seu joc espontani, una caseta/cuina pel joc simbòlic i tot un seguit d’estructures per explorar i desenvolupar habilitats motrius.

EL MENJADOR
1/2

     EL MENJADOR

 

Espai de dinar.El menjador és l'espai utilitzat per capgrossos i truites alhora de l'àpat de dinar. Disposa de tot els elements necessaris adaptats a l'estatura dels infants. Tots els aliments que s'ofereixen són ecològics, de proximitat i sostenibles.

Entitat beneficiària del cofinançament de FSE mitjançant la Inicativa d'Ocupació Juvenil

lalleradelriu@gmail.com - Carrer de l'Església s/n, 08588 Sora, Barcelona

  • Instagram - Círculo Blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Facebook - círculo blanco
CONTACTE.png
INICI1.png

WEB: Aina Zarco i Júlia Arrey.

© 2020 per La Llera. Escola Viva