ACOMPANYANTS

fulles1.png

AMÈLIA VERGÉS

 

Sóc l'Amèlia i estic d'acompanyant dels infants més petits de la Llera. Sóc mestre d'educació infantil especialitzada amb el màster d'educació i salut en la vida quotidiana i, actualment, cursant la formació de pedagoga Pikler a l'institut Lóczy de Budapest. La meva altre vessant és el circ.

 

M'encanta el trapezi, sobretot els dobles, i també l'acrobàcia. Sempre que tinc estones lliures gaudeixo molt cuidant el meu hortet, tocar la terra sempre em torna al present i em connecta.

IMG-20200407-WA0007.jpg
capgros.png

ALBA MANYOSES

 

Sóc l’Alba, junt amb l’Amèlia acompanyo els infants més petits de la LLera. Vaig estudiar educació social, musicoteràpia i m’he format en educació viva en cursos de fonaments, experiències i recursos pedagògics. Feliç de poder fer els tallers de música a l’escola a través de la mirada pedagògica d’Edgar Willems i vivint la música amb els infants amb tot el seu potencial des del cos fins a l’ànima!

Desde ben petita m’apassiona la música, la veu i l’acordió són els instruments que m’acompanyen. Sóc mare d’un infant de 4 anys.

capgros.png
DSC_0278_c%C3%83%C2%B2pia_edited.jpg
IMG-20200403-WA0052_edited.jpg

GERARD GARCÉS

 

Sóc en Gerard, acompanyant de les Truites de la Llera. Fa molts anys que em dedico al món de l’educació i l’expressió. M’he format en diferents corrents pedagògics relacionats amb l’educació viva i l’exploració emocional dels infants. M’apassionen els contes i la tradició oral i trobo qualsevol excusa per explicar una història real o inventada.

 

Sóc pare de tres criatures precioses i m’encanta fer el pallasso i conèixer món!

truita.png

MARTA LUCENA 

 

Sóc la Marta, acompanyant dels més grans de La Llera. Mestra de primària, psicopedagoga de formació i estudiant de Gestalt. Formada en diferents àmbits relacionats amb l’educació viva (fonaments, experiències, recursos pedagògics…). Cul inquiet i molt interessada en els processos que fan els infants física, mental, emocional i espiritualment.

 

En el meu temps lliure, quasi bé sempre em veureu caminant per la natura, llegint, escoltant música, tocant-la o cantant-la.

serp.png
IMG-20200329-WA0051.jpg
truita.png
serp.png

SARAH BISHOP

 

Hi!  I’m Sarah.  I currently spend one day a week each with the Tadpoles, the Trouts and the Snakes.  I accompany them in their activities, speaking English whenever possible. In the UK I worked as a research psychologist but since living in Catalunya I have taught English to little ones, their big brothers and sisters, their parents and their grandparents.  

 

My two children are 17 and 18 and have survived being mothered by me.  If you can’t find me, I’ll be in the forest with my horse.

capgros.png
IMG-20200326-WA0011.jpg
coberts.png
capgros.png

EVA DOMÈNECH 

 

Sóc l'Eva i acompanyo els infants de la Llera durant els àpats i els moments de cures dels més petits. Sóc Tècnica en Educació Infantil, actualment estic estudiant de mestre d'educació infantil i m'estic formant en educació viva en diferents cursos.

 

També formo part d'un agrupament escolta on acompanyo els infants més petits. En el meu temps lliure m'agrada, nedar, fer cims i estar a la natura.

IMG-20200326-WA0010.jpg