ACOMPANYANTS

fulles1.png

AMÈLIA VERGÉS

 

Sóc l'Amèlia i estic d'acompanyant dels infants més petits de la Llera. Sóc mestre d'educació infantil especialitzada amb el màster d'educació i salut en la vida quotidiana i, actualment, cursant la formació de pedagoga Pikler a l'institut Lóczy de Budapest. La meva altre vessant és el circ.

 

M'encanta el trapezi, sobretot els dobles, i també l'acrobàcia. Sempre que tinc estones lliures gaudeixo molt cuidant el meu hortet, tocar la terra sempre em torna al present i em connecta.

IMG-20200407-WA0007.jpg
capgros.png

ALBA MANYOSES

 

Sóc l’Alba, junt amb l’Amèlia acompanyo els infants més petits de la LLera. Vaig estudiar educació social, musicoteràpia i m’he format en educació viva en cursos de fonaments, experiències i recursos pedagògics. Feliç de poder fer els tallers de música a l’escola a través de la mirada pedagògica d’Edgar Willems i vivint la música amb els infants amb tot el seu potencial des del cos fins a l’ànima!

Desde ben petita m’apassiona la música, la veu i l’acordió són els instruments que m’acompanyen. Sóc mare d’un infant de 4 anys.

capgros.png
DSC_0278_c%C3%83%C2%B2pia_edited.jpg
IMG-20200403-WA0052_edited.jpg

GERARD GARCÉS

 

Sóc en Gerard, acompanyant de les Truites de la Llera. Fa molts anys que em dedico al món de l’educació i l’expressió. M’he format en diferents corrents pedagògics relacionats amb l’educació viva i l’exploració emocional dels infants. M’apassionen els contes i la tradició oral i trobo qualsevol excusa per explicar una història real o inventada.

 

Sóc pare de tres criatures precioses i m’encanta fer el pallasso i conèixer món!

truita.png
coberts.png
capgros.png

EVA DOMÈNECH 

 

Sóc l'Eva i acompanyo els infants de la Llera durant els àpats i els moments de cures dels més petits. Sóc Tècnica en Educació Infantil, actualment estic estudiant de mestre d'educació infantil i m'estic formant en educació viva en diferents cursos.

 

També formo part d'un agrupament escolta on acompanyo els infants més petits. En el meu temps lliure m'agrada, nedar, fer cims i estar a la natura.

IMG-20200326-WA0010.jpg